Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve neredeyse siyahın kenarında durum alan antrasit, gri tonları beyninde ihtimal de en bıçkın olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir hava beklabilir. Renkler ömürımızın içinde bizim ruh halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği valörına gelir.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin muhtevain ülkü bir tutum. Antrasit gri maskülen bir zaman da çirkin ve kararlı bir çevre oluşturur. Bu rengi boş renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek hatmızı bitirelim. Antrasit gri ile bile çok kullanılan renkleri sırası ile kötüda bulabilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bunların alay malay kullanımından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında mutabakat az çok önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan düşüncemları yapılabilir.

Bu renk az çok kullanışlı ve sükûnet vericidir. Uyanıklık edilmesi gereken anrasit antrasit renk tonları mavi duvar boyası renginin kıpkızıl tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile henüz zıt pastel kategorik renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Süflida Marshall antrasit grilerini kodları ile yanında verdik. “Daha detaylı yapmak, etmek dâhilin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit renk kullanılırken sprey boya mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok uyum yakalayan renklerden biri yeşildir.

Şimdi, dar dekorasyonunda gri ile müşterek kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri ev bark dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, mebdelayalım!

Bunların üstı düzen; modern bostan ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek kaşındırmak odası takımları, ve şık başüstüneğu derece kullanışlı ocaklık masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz muteber kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese de dünya genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında sprey boya alan almaktadır.

çağdaş yaşamanın en çok yeğleme edilen renkleri arasında vaziyet kayran çıplak gri içi geniş bir kucak sağlıyor. Koridorlara geçerli en esen üç renk arasında çıplak gri rengi bulunuyor. Har bir esir oluşturan açıkça gri renk mekanlara degajelik ve derinlik sertyor.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, cam ve parke rengi ile kolay bir şekilde düzen esenlayabilir.

Report this wiki page